Woningontruiming Den Bosch Bel voor een vrijblijvende offerte:
085 - 401 97 62

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijf of kantoor in Den Bosch of omgeving dat ontruimd moet worden? Heeft u faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? U wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij op een professionele manier bedrijfsontruimingen en verhuizingen verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en allerhande herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een ontruiming of verhuizing.
  • Wij zullen het winkelpand desgewenst ‘strippen’: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen.
  • Ook kunnen wij reclameborden aan de gevel verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen en zodoende hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.

Zo ziet u, wij hebben voor alle wensen een oplossing!
Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons gesneden koek. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen. Van zolder tot kelder. En dat wij alles schoon en netjes opleveren. Geheel conform de eisen van de makelaar of woningbouwvereniging.

Herstelwerkzaamheden


Het is bij/na een ontruiming vaak nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van behang en vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen alle werkzaamheden direct vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop goederen en meubels


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij desgewenst van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

× Stel een vraag via Whatsapp