Woningontruiming Uden Bel voor een vrijblijvende offerte:
085 - 401 97 62

Woningontruiming Uden

Woningontruiming Uden voor het binnen enkele dagen kaal en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer, appartement of bedrijfsruimte in Uden. Zelfs binnen één dag wanneer u dat wenst. Bel 085 - 401 97 62 voor een gratis offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, koophuis, flat, verpleeghuiskamer, seniorenwoning, of bedrijfsruimte; u kunt bij Woningontruiming Uden terecht voor elke opdracht. Geen één situatie is hetzelfde, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij precies inschatten wat de werkzaamheden zijn in uw situatie, en wat de kosten zullen zijn.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

De situatie kan bijvoorbeeld zijn dat u vóór een bepaalde tijd een ruimte leeg moet opleveren in verband met huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kan ons team hier haar eigen planning op aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Of misschien is het nodig om onze spoedservice in te zetten.

Woningontruiming Uden berekent één prijs en géén kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel alles gaat kosten? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte voor het kaal en bezemschoon opleveren van uw woning: 085 - 401 97 62.

Advies en begeleiding

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat wij samen weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leegruimen van de woning.

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Uw wensen en voorkeuren zijn het belangrijkste voor ons.

Schroom niet om ons te bellen met uw vraag, wij geven u graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.
Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leegmaken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden u dan per e-mail of WhatsApp en met een fotorapportage op de hoogte van de stand van zaken. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Combinatie woning leegmaken en verhuizen

Wij doen naast een woningen leegmaken ook verhuizingen en bieden dus een combinatie aan van beiden, inclusief afvoeren van goederen en afval. Zo kunt u in één dag uw verhuizing geregeld hebben. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer er dus nog spullen overblijven zoals afval of kapotte meubels, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zo intrekken.

Verhuislift

Woningontruiming Uden kan tijdens het verhuizen en leegmaken van elke ruimte onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10de etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

× Stel een vraag via Whatsapp