Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Eindhoven

Woningontruiming Eindhoven

Woningontruiming Eindhoven is specialist op het gebied van ontruimingen en verhuizingen. Bel voor een gratis prijsopgave naar: 085 - 401 97 62.

Moet u verhuizen uit uw woning in Eindhoven? Moet er een kamer leeg gemaakt worden? Wilt u professionele hulp van een flexibel bedrijf? Dat kan! Woningontruiming Eindhoven is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw verhuis- en ontruimingszorgen.

Het team van Woningontruiming Eindhoven biedt hulp bij alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Elke woning maken wij netjes leeg en leveren het keurig bezemschoon op. Conform de eisen en wensen van de woningbouwvereniging, de makelaar of verhuurder.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

We hebben geen wachttijden! Daarom kan Woningontruiming Eindhoven elke ruimte leegmaken. Zoals een school, een magazijn, een winkelpand, een bedrijfsruimte of een berging. Over de verhuizing en het leegmaken van de woning hoeft u zich niet meer druk te maken. Wij verhuizen al binnen een dag! Al vanaf 150 euro. Bel ons voor een gratis prijsopgave.

Senioren

Senioren, mindervaliden en hulpbehoevenden zijn onze speciale klanten. Senioren verhuizen en het leeghalen van hun woning of kamer is in verschillende situaties erg emotioneel en stressvol. Bijvoorbeeld wanneer iemand overleden is.
Wij hebben dit soort verhuizingen al vaak gedaan en gaan discreet en professioneel te werk.

Waarom Woningontruiming Eindhoven kiezen?

Woningontruiming Eindhoven is vakkundig, snel en goedkoop. Wij zijn al lang actief in deze branche. Ons bedrijf werkt professioneel, volgens de wensen en voorkeuren van de klant. Wij hebben geen wachttijden! En genoeg medewerkers om in te zetten voor verschillende klussen tegelijk. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • Monteren en demonteren van meubels.
 • Opruimen en alle afval netjes afvoeren.
 • Leeghalen van uw onderkomen, van zolder tot kelder.
 • In- en uitpakken van meubels en dozen.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Verhuislift inzetten tot 10e etage.
 • Taxatie van antieke meubels en verzamelingen.
 • Inkoop van meubels en andere bruikbare goederen.
 • Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Grote en kleine schoonmaakwerk.
 • Verhuizen.
 • Het verwijderen van uw elektrische installaties en vloerbedekking.

Meubel ophaaldienst

Heeft u meubilair of andere spullen die u niet meer wilt? Gaat u samenwonen of trouwen en heeft u ineens veel meubels dubbel? Of is er een familielid overleden en weet u niet wat u moet doen met alle inboedel en overige spullen? Gaat u uw overvolle garage binnenkort opruimen en wilt u de meubels en oude computers niet meer?

Bel Woningontruiming Eindhoven en wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar uw spullen. Wij hebben een meubelophaaldienst die goede spullen overneemt voor een goede prijs. Andere bruikbare inboedel en andere goederen kunnen wij meenemen om te schenken. We doneren regelmatig aan de Weg Geef Stichting en andere sociale instellingen. Onbruikbare spullen ruimen wij verantwoord en gescheiden op.

Heeft u vragen? Moet u een woning of andere ruimte leegmaken? Wilt u meubels kwijt?

Woningontruiming Eindhoven is 24/7 bereikbaar. Bel voor een prijsopgave naar 085 - 401 97 62.