Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Uden

Woningontruiming Uden

Moet één van uw ouders plotseling naar een verzorgings- of bejaardentehuis? Verhuist u zelf naar een andere huurwoning of heeft u een woning gekocht in Uden of omgeving?  En nu moet er een woning leeggemaakt worden? Woningontruiming Uden biedt u hulp en advies bij het gehele traject. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en we nemen u alle zorgen uit handen.

Woningontruiming Uden is al vele jaren de beste ontruimer en verhuizer van Uden en omstreken. Wij bieden u hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning.

Ontruimen en/of verhuizen is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Wij zijn ervaren en efficiënt. Elke woning maken wij snel en vakkundig leeg en leveren deze kaal en bezemschoon op. Alles volgens de wensen en eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.
Of vul het online formulier in.

Woningontruiming Uden: Snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw verhuis- en ontruimingszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens uw richtlijnen. Wij werken zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmateriaal om uw spullen te beschermen. Wij werken snel maar wanneer het supersnel moet kunt ook onze spoedservice inschakelen. Bel voor meer informatie: 085 - 401 97 62.

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij namelijk aan goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Dienstenpakket

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
 • Taxeren van inboedel.
 • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
 • Het transporteren van de inboedel.
 • Schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer, vensterbanken enz.
 • Inkoop van meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
 • Leeghalen, opruimen en afvoeren van zolder, kelder of een overvolle tuin.
 • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
 • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
 • Verhuur verhuislift met personeel. Het werkt tot de 10 de verdieping.

Woningontruiming Uden is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elk type woning.

Bij seniorenverhuizing, kies voor Woningontruiming Uden

Onze team heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op. In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw dierbare hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over. Bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Woning snel bezemschoon door Woningontruiming Uden

Heeft u plotseling een verhuizing? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijs weten? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel? Wilt u weten wat een klus kost? Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel ons voor al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085 - 401 97 62.